Sälj din mobiltelefon till oss
Nu kan du både sälja din mobiltelefon och få pengar rakt i hand eller använda din mobiltelefon för att få reducerat pris på valfri mobiltelefon. På så vis gynnar du även naturen genom att återanvända din gamla telefon vilket vi alla vinner på.

Så här går det till
Om du vill sälja in din telefon för enbart pengar så kommer du in direkt till oss så får vi göra en värdering på din mobiltelefon. Se då till att ha med dig alla nödvändig information som låskod/skärmkod, om den är låst med ”hitta min iPhone” osv. Detta är så det ska gå enklare för oss att testa telefonens funktion och ge dig rätt pris

Om du där i mot vill använda din gamla telefon som inlösning för att få reducerat pris på en nyare mobiltelefon fungerar det på samma sätt. Vi behöver först göra en helhetsbedömning på din gamla telefon för att se värdet och vad vi kan erbjuda.

Övriga tillval som vi erbjuder för dig som köper ny mobiltelefon eller vill sälja in din gamla är att vi kan få ut informationen från den så länge telefonen fungerar (gäller i dom flesta fallen) Dessa tillval kostar beroende vad som ska tas ut och i vilket skick din mobiltelefon är i.

Få ut kontakter
Pris: 299 kr (ev kostnad för SD kort)

Få ut bilder 
Pris fr. 399 kr (USB/SD kostnad tillkommer)

Få ut anteckningar (Android)
Pris fr. 399 kr

Få ut anteckningar (iOS)
Pris fr. 399 kr

Dessa tjänster utgår ifrån att mobiltelefonen är i fungerande ordning där moderkortet samt lagringsenheten i telefonen inte är trasig,krypterad eller på något annat sätt ur funktion.