Vi jobbar mot ett klimat smartare användning av elektronikprodukter där vi arbetar med att få ut använda mobiltelefoner på marknaden igen. Detta minskar slöseriet på komponenter och förlänger användningsområdet för varje enskild mobiltelefon vilket bidrar till bättre miljöpåverkan och möjligheten för andra att ha råd att köpa sig en nyare modell utan att behöva ingå dyra avbetalningsplaner.

Då du säljer din trasiga eller defekta telefon till oss gör vi en individuell bedömning där vi testar och går igenom telefonen för att på så sätt kunna lämna ett så rättvist pris som möjligt. Du kan använda pengarna som du får till att dra av på en ny telefon, begagnad telefon, presentkort eller utbetalning till bankkontot.


Du lämnat in din telefon till oss. Det du behöver komma ihåg är att ta bort "hitta min iPhone", om du inte har möjligheten till detta är det viktigt du uppger AppleID samt lösenord för snabb hantering. Annars kan ditt ärende bli försenat.

Vi gör en genomgång av din telefon där vi kollar efter fukt och vattenskador men även testar den hårdvaran för att upptäcka eventuella fel. 

Vi köper Ej in fuktskadade, stulna eller telefoner där vi ej kan styrka ägaren.
Minderåriga (under 18 år) behöver ha med sig förälder vid försäljning.

Efter genomgång lämnar vi ett prisförslag som Du som kund kan acceptera.
Utbetalning till bankkonto kan ta upp till 3 arbetsdagar. Här listar vi vilka modeller vi köper in från respektive tillverkare       
                                             

APPLESAMSUNGHUAWEI

iPhone SE
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X

Galaxy S7
Galaxy S7 Edge
Galaxy S8
Galaxy S8 Plus
Galaxy S9
Galaxy S9 Plus
Honor 8
Honor 9
Honor 10

P20 Pro
P20
P20 Lite

Mate 20 Pro
Mate 10 Pro